Sponsor

Doe jij mee?

Het bouwproject van Zevenbergen-Ranst en het tuinproject van De Maretak zijn twee goede doelen waar je je schouders kan onderzetten. Een aantal verenigingen steunen Zevenbergen en ook particulieren organiseren acties !  Wij vinden dat fantastisch !
Wil jij een actie organiseren ten voordele van één van deze twee projecten? Registreer ze dan op www.warmsteweek.be.

De Muzathon

Inmiddels is de eerste actie binnen. Koninklijke Harmonie De Nachtegaal uit Ranst organiseert een benefietconcert dat 12u zal duren. Kom het gevarieerde programma ontdekken op zaterdag 21 december vanaf 12 uur.
Waar : lokaal De Nachtegaal , Berkenlaan 7 in Ranst

Bingo for life

Met de bewoners van Residenties Muizenheuvel en Spruytershof gaan we geld inzamelen door middel van bingo te spelen.

Wafels voor Zevenbergen

De kinderen van één van onze medewerkers nemen het fantastische initiatief om in Ranst en Schilde wafels te verkopen ten voordele van het bouwproject van Zevenbergen.  Zij zetten zich in omdat ze vinden dat mensen met een beperking de best mogelijke ondersteuning verdienen. Elke dag zetten de vele medewerkers zich volop in om de bewoners een fijne dag te laten beleven.  Zij hopen hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan het nieuwbouwproject.

De warmste cake en warmste kweek

Voor De Warmste Week starten we met de verkoop van heerlijke koekjesmix (3 lekkere variëteiten) en een mooie keuze aan mooie plantjes ! Aarzel niet om jullie bestelling door te geven via het bestelformulier in bijlage. De opbrengst gaat naar het bouwproject van Zevenbergen.

Eko voor Zevenbergen

We verkopen gedurende 2 weken allerlei producten zoals chocomelk, soep, koffie en broodjes van de week in onze broodjesbar, Ekobar, die uitgebaat wordt door vrijwilligers die lid zijn bij de studentenvereniging Ekonomika. 

De Knipoog

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van basisschool De Knipoog in Ranst verkopen lekkernijen ten voordele van Zevenbergen.

 

 

 

Bestelformulier koekjesmix en plantjes